Image 1
Image 2

PENTRU PROIECTE COMUNE

S-a semnat acordul de înfrățire între orașul Tășnad și comuna Solotvyno

S-a semnat acordul de înfrățire între orașul Tășnad și comuna Solotvyno
Orașul Tășnad și comuna Solotvyno (Slatina) din Ucraina doresc să implementeze, în viitor, câteva proiecte comune care vizează construirea unor centre de tratament, prevenție și promovare a sănătății.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premergător derulării acestor inițiative, s-a semnat un acord de înfrățire între cele două administrații. La ceremonie au fost prezenți reprezentanții orașului Tășnad, edilul din Solotvyno, prefectul Radu Roca, precum și alți invitați.

 

 

Potrivit informațiilor furnizate de către Instituția Prefectului Județului Satu Mare, prefectul Radu Roca a participat la ceremonia semnării acordului de înfrățire dintre orașul Tășnad și comuna Solotvyno (Slatina) din Ucraina.

 

Principalul scop al acestei înfrățiri este implementarea unui proiect pentru construirea unor centre de tratament, prevenție și promovarea sănătății.

 

La eveniment au participat și consulul României la Solotvino – Ucraina , Grațian Florin Pârvu și vicepreședintele Consiliul Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău.

 

Vă doresc mult succes în realizarea proiectelor comune pe care vi le-ați propus în acordul de înfrățire.
Mă bucur că pe lângă orașele Slatina și Sighetu Marmației de acum înainte și Tășnadul se alătură proiectelor comune de dezvoltare ale localității dumneavoastră cu România.

 

Știu că e o perioadă dificilă prin care comunitatea dumneavoastră trece. Consider ziua de astăzi, momentul înfrățirii dintre orașele Tășnad și Slatina – Solotvyno ca pe o nouă dovadă a deschiderii totale pe care noi sătmărenii o avem față de prietenii noștri din Ucraina.

 

Sunt convins că veți face lucruri minunate și că ne vom putea întâlni și pe vremuri de pace pentru a ne bucura de roadele acestei înfrățiri.
Să fie într-un ceas bun şi să vă ajute Dumnezeu să reușiți în tot ceea ce v-ați propus”, a declarat prefectul Radu Roca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

ACCIDENT DE MAȘINĂ

Ce spune Mircea Bravo după accidentul din Bihor

IPJ Bihor anunță luni, 4 decembrie 2023, că poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin SNUAU 112, că, pe drumul judeţean 764, în localitatea Roşia, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier.