Image 1
Image 2
Acasa

S-a spart digul de pe Valea Maria din Giungi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Dacă estimările specialiştilor de la Apele Române în ceea ce priveşte evoluţia apelor pe principalele cursuri de apă din judeţ în urma precipitaţiilor, dar mai ales a viiturilor s-au confirmat, pe Valea Maria, afluent al râului Crasna, s-a produs un eveniment neaşteptat.

 

După cum am aflat dintr-o informare transmisă presei de către Apele Române – Administraţia Bazinală Someş-Tisa – ABAS Cluj-Napoca, pe o porţiune de aproximativ 5 metri s-a produs o breşă în corpul digului de pe Valea Maria, în zona localității Giungi, comuna Beltiug.

 

Angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Satu Mare au interveni pentru închiderea breşei, alături de angajaţi ai Primăriei Beltiug. În total 21 de persoane au amplasat saci cu nisip.

 

Potrivit primelor evaluări în teren, specialiştii au identificat o galerie sub corpul digului (săpată, cel mai probabil, de bursuci).

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

ITALIA

Măsuri sporite împotriva migranţilor ilegali

Oficialităţile de la Roma au anunţat adoptarea unei serii de măsuri înăsprite împotriva migraţiei ilegale. Numai săptămâna trecută au ajuns în Italia peste 1000 de persoane care urmează să fie repatriate în ţările de origine.