Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Săgetătorii sunt sfătuiți să ceară ajutor

Berbec (19 martie - 20 aprilie)
Ne aflăm în zodia Berbec.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

BERBEC. Priveşti spre viitor cu un optimism aparte şi nu poţi vorbi despre etapele următoare ale proiectelor tale decât cu un ton vesel și pozitiv. Păstrează-ţi acest tonus până la capăt, căci visul tău se poate realiza doar dacă îţi menţii acea energie cu care ai pornit.

 

TAUR. Se pare că astăzi nu banii vor reprezenta sursa celor mai mari bucurii din viața ta. În aceste zile situația ta financiară nu se află la cel mai înalt nivel, dar tu nici nu vei observa acest neajuns, pentru că în cursul zilei se ivesc și alte lucruri de care te vei bucura sincer.

 

GEMENI. Inima ta bate mai tare, de parcă ai presimți că într-un viitor apropiat se va întâmpla ceva cu totul deosebit. Ori din pură întâmplare va ieși la iveală latura ta pozitivă, iar o persoană specială te va remarca, ori viața ta sentimentală va deveni foarte animată.

 

RAC. Ai mai multe căi prin care ai putea îndeplini o sarcină de serviciu, dar nu ai și libertatea de a lua o decizie și de a lucra așa cum ai vrea tu. Ți se impune o anumită direcție, deci dacă vrei să urmezi altă cale va trebui să-ți convingi șefii că totuși așa este mai bine.

 

LEU. Cineva vrea să profite de bunăvoința ta pentru a-și atinge țelul, dar nu prin cele mai oneste mijloace. Apelează la minciuni, caută să profite cumva de bunele tale intenții, dar ai noroc că pe tine nu te poate duce cu zăhărelul și îi depistezi repede modul de acțiune.

 

FECIOARĂ. Nu te certa cu partenerul din cauza unor păreri care, orice ați face, nicicum nu seamănă, pentru că aveți idei diferite și amândoi vă susțineți propriul punct de vedere. Discuțiile calme, chiar dacă par contradictorii, vă pot ajuta să înțelegeți opinia celuilalt.

 

BALANȚĂ. Banii de care dispui sunt planificați pentru efectuarea unor investiții casnice majore. Ți-ai dorit demult un lucru special în casă, iar acum se ivește posibilitatea să ți-l procuri și chiar și prețul e semnificativ mai mic decât ți-ai fi putut imagina vreodată.

 

SCORPION. Ar fi destul de greu de spus dacă succesul de astăzi este de bun augur sau nu, de parcă ai fi atins un țel măreț, însă nu este tocmai cel pe care ți l-ai dorit, ți l-ai propus. Nu te deranjează că s-a întâmplat așa, dar oricum odată vrei să-ți atingi și scopul inițial.

 

SĂGETĂTOR. Apelează cu toată încrederea la ajutorul unui specialist dacă singur nu găsești soluția. El te poate ajuta, ori pentru că este foarte bine pregătit în acel domeniu, ori poate pentru că viața l-a determinat să afle cât mai multe lucruri, iar acum știe ce este de făcut.

 

CAPRICORN. Un mijloc de transport ce se defectează sau întârzie îți încurcă planurile pe care ți le-ai făcut. Indiferent că tu ești cel care ai fi vrut să călătorești undeva sau poate tocmai aștepți să sosească cineva de la drum, vei fi nevoit să apelezi la planul de rezervă.

 

VĂRSĂTOR. Stai de vorbă între patru ochi cu o anumită persoană care te privește ca pe un bun sfătuitor în situații dificile. Așteaptă de la tine un sfat, o vorbă bună atunci când nu știe ce să facă, pentru că se bazează pe experiența ta și pe imensa energie pe care tu o degaji.

 

PEȘTI. Faci echipă bună cu partenerul tău de suflet în proiectele comune și vă completați reciproc în tot ce vreți să faceți. Schimbul de idei este benefic, pentru că fiecare priviți situația din alt unghi de vedere și prin colaborarea voastră se vor naște lucruri minunate.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns