Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sambata – OpenX2, primul concurs de skateboard din Satu Mare!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sute de mii de fani în lume, din ce în ce mai mulţi practicanţi în România şi numeroşi tineri pe role în Satu Mare: astfel putem rezuma scena de skateboard în 2012, aceste două sporturi de stradă cunoscând o ascensiune puternică în ultimii ani şi în oraşul nostru.

După succesul primului eveniment de acest gen, organizat în cadrul Zilelor Culturale Partium 2011, organizaţia municipală UDMR se adresează acum skaterilor< sâmbăta, 12 mai, începând cu ora 12, în SkatePark din micro 15, tinerii vor putea măsura talentul şi îndemânarea în trei categorii< skate sub 18 şi peste 18 ani şi în categorie separată, roller-skate.

Premii< pentru motivaţie, se vor oferi în ambele categorii de skate câte un set complet de skate, ediţiile limitate Cory Kennedy şi Chris Roberts fiind modele de top, exclusive prin tehnologie şi finisaj. Pentru ocupanţii locurilor 2, se vor oferi plăci de skate al renumitului fabricant mondial ”Element” iar pentru ultima treaptă a podiumului va fi onorată cu axe premium Element. Cei mai talentaţi din categoria roller-skate vor fi premiaţi cu pachete din colecţia Brindabella, însă organizatorii pregătesc cadouri şi acelora care nu ajung pe podium!

Despre motivaţia în organizarea evenimentului, ”gazda de idei” Gergo Butka relatează< ”Mulţi părinţi sunt îngrijoraţi de faptul că tinerii stau ore întregi în faţa televizorului sau pe facebook. Aceşti tineri însă petrec o mare parte a timpului lor liber în Skatepark, învăţând elemente şi trucuri noi, locaţia construită de Primăria Satu Mare este ideală pentru practicarea acestor sporturi. Iar acum, ca premieră în Satu Mare, vor avea posibilitatea de a-şi arăta îndemâmarea în cadru organizat, iar noi vom premia talentul lor cu premii valoroase. Cine ştie, poate printre ei este viitorul Tony Hawk, vedetă mondială în skateboard!”

Înscrierea în concurs este gratuită, posibilă cu carte de identitate sau pe baza acordului semnat de părinţi.

Vă aşteptăm,
organizatorii: 
UDMR Satu Mare

Contact, info eveniment:
Gergo Butka, 0745-616812, [email protected]

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns