Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SCRIMĂ, SPADĂ

Sătmăreanca Ana Tomşa, locul 2 la Cupa României

Într-o competiţie de spadă feminin pentru cadeţi desfăşurată la Bucureşti, în perioada 6-8 octombrie 2023, Ana Tomşa de la CS Satu Mare a obţinut o performanţă impresionantă, ajungând până în finală.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu toate acestea, a trebuit să se mulţumească cu locul 2 în urma unei finale extrem de strânse. Erica Badea de la CSŞ Steaua a ieşit câştigătoare într-o bătălie deosebit de disputată, încheiată cu un scor strâns de 15-14.

Cupa României a adunat nu mai puţin de 54 de participante, demonstrând nivelul ridicat al spadă feminin pentru cadeţi în România. Medaliile de bronz au fost cucerite de două sportive de la clubul CSA Steaua Bucureşti, Natalia Constantin şi Daria Stănciulescu, consolidând astfel poziţia de elită a clubului în acest sport.

Alte sătmărence: Locul 5 – Kurtinecz Johanna (LPS SM), locul 6 – Kurtinecz Julia (LPS SM), locul 17 – Ilyes Jazmin (LPS SM), locul 18 – Alesia Coardoş (CS SM), locul 20 – Sophia Petroşianu (CS SM), locul 23 – Nyisztor Barta Krisztina (CS SM), locul 30 – Crişan Denisa (LPS SM), locul 35 – Haller Anna (LPS SM).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns