Image 1
Image 2

FOTBAL, TRANSFER

Sătmăreanul Adi Rus a plecat din Italia! Cu cine a semnat

Fundaşul sătmărean Adrian Rus nu a mai vrut să stea pe banca de rezerve şi s-a transferat din Italia, de la Pisa, într-un alt campionat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fără prea multe jocuri în Italia, Adrian Rus şi-a căutat o nouă echipă la care să evolueze mai multe minute. În cele din urmă a semnat cu Pafos FC, club din prima ligă din Cipru. Luând cotele totale ale jucătorilor, de pe site-ul de specialitatea transfermarkt.com, Pafos FC este cel mai valoros club de acolo cu 23,93 milioane de euro. Este urmat de Aris Limassol cu un total 16,83 milioane de euro. Pafos FC a încheiat pe locul 4 în sezonul trecut.

În vârstă de 27 de ani, Adrian Rus a jucat în trecut, printre altele, la FC Olimpia Satu Mare, Balmazujvaros, MOL Fehervar, Sepsi şi Pisa.

Este internaţional cu naţionala masculină a României şi a jucat şi la naţionala U21 a ţării sale. Are experienţă în competiţiile europene UEFA şi a jucat pentru echipa sa naţională în preliminariile la Euro şi Cupa Mondială, precum şi în fazele grupelor UEFA Nations League. A participat în totalitate la 185 de meciuri oficiale în toate competiţiile! Îi urăm bun venit lui Adrian în familia PAFOS FC şi îi urăm toate cele bune!”, scrie clubul din Cipru în mediul online.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with