Image 1
Image 2

Sătmăreanul Ramon Erdei a jucat în două meciuri pentru România U15

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În perioada 20-27 martie, selecţionata de fotbal Under 15 a României a jucat două meciuri de pregătire cu echipa similară din Muntenegru. Unul dintre meciuri s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar al doilea a fost pierdut, scor 1-2.

Din selecţionata României a făcut parte tânărul jucător sătmărean Ramon Erdei, legitimat la LPS Satu Mare. Ramon Erdei a fost titular în linia de mijloc în primul meci în garnitura României iar în al doilea, antrenorul Victor Ene l-a introdus pe parcursul reprizei secunde.

Despre Ramon Erdei, antrenorul lui de la LPS, Cosmin Juhas, fost jucător şi căpitan al Olimpiei din vremurile mai bune, a avut numai cuvinte de laudă. ”Serios, ambiţios, cu reale calităţi fotbalistice. Corespunde pentru fotbalul de performanţă.” a spus Juhas.

De precizat că Ramon Erdei provinte dintr-o familie de fotbalişti. Tatăl lui, Tavi Erdei a fost un mijlocaş valoros al Olimpiei în anii 90, iar fratele mai mare, Carlo Erdei, a fost de asemenea internaţional de juniori al României. El s-a format la LPS Satu Mare dar a jucat şi la juniorii şi la tineretul lul Wolverhampton, apoi la Pandurii, Miercurea Ciuc şi Olimpia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with