Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

IFPLUSCĂUTAȚI DE POLIȚIE

Sătmăreni, dați în urmărire

Sute de români, inclusiv locuitori ai județului Satu Mare, au devenit subiecți ai unei campanii de căutare desfășurate de Poliția Română.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Printre aceștia, se numără indivizi acuzați de diverse infracțiuni, precum trafic de droguri, evaziune fiscală, tâlhărie calificată și furt. Pe num,ele lor au fost emise  mandate de executare a pedepselor și sunt căutați în țară și străinătate

Printre infractorii căutați, se regăsesc și mai mulți sătmăreni, fiecare cu propria sa poveste.

1. Paul Iacob: Trafic de droguri

Paul Iacob, născut în 1977 în Cămărzana, județul Satu Mare, și cu domiciliul în Timișoara, se află în căutare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 4 luni de închisoare.

 

 

2. Kanalos Izabela: Furt și infracțiuni informatice

Kanalos Izabela, născută în 1972 în Carei, județul Satu Mare, este căutată pentru executarea unei pedepse de 6 ani, 5 luni și 10 zile pentru infracțiuni de furt în formă continuată, constituirea unui grup infracțional organizat, acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată și efectuarea de operațiuni financiare frauduloase.

 

 

3. Andreica Barbara: Fals și uz de fals

Andreica Barbara, născută în Satu Mare și cu domiciliul în Bacău, are de executat o pedeapsă de 1 an și 4 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

 

 

 

4. Boda Ghena Alexandru: Înșelăciune

Boda Ghena Alexandru, originar din Negrești Oaș, a fost condamnat la 2 ani și 2 luni închisoare pentru înșelăciune, fals sub semnătură privată și delapidare.

 

 

 

5. Berki Ioan: Evaziune fiscală

Berki Ioan, născut în 1988 la Tășnad, județul Satu Mare, și domiciliat în Arad, este căutat de poliție pentru executarea unei pedepse de 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

 

 

 

6. Berki Ioan (altă persoană): Evaziune fiscală

Un alt Berki Ioan, născut în 1969 la Tășnad și domiciliat la Arad, este căutat pentru executarea unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

 

 

7. Roatiș Iacob Ioan: Infracțiuni economice

Roatiș Iacob Ioan, din Valea Vinului, județul Satu Mare, are de executat o pedeapsă de 9 ani închisoare pentru infracțiuni economice.

 

 

8. Marghit Kovacs: Tâlhărie calificată

Pentru tâlhărie calificată, Marghit Kovacs, născută în 1990 în Livada, are de ispășit o pedeapsă de 7 ani închisoare.

 

 

 

9. Paul Vasile Maricel: Trafic de droguri

Paul Vasile Maricel, din Halmeu, județul Satu Mare, are de executat 10 ani închisoare pentru trafic de droguri de mare risc.

 

 

 

10. Buzgo Ioan Cristinel (poreclit Buzau): Trafic și comercializare de droguri

Buzgo Ioan Cristinel, poreclit Buzau, din Negrești Oaș, este căutat pentru trafic și comercializare de droguri de mare risc și are de ispășit o pedeapsă de 10 ani închisoare.

 

 

 

Acești sătmăreni sunt acum pe lista urmăriților, iar Poliția Română face apel la colaborarea cetățenilor pentru a aduce acești infractori în fața justiției.

 

CITEȘTE ȘI:

Trei persoane reținute pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns