Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare intra sub codul galben de vreme rece si averse emis de meteorologi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

In intervalul 13 mai, ora 2.00, 14 mai, ora 10.00, vom avea parte de o racire accentuata a vremii si de instabilitate atmosferica, potrivit unei atentionari ANM.

Astfel, treptat, instabilitatea atmosferica se va accentua in majoritatea regiunilor si vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului.

Cantitatile de apa vor depasi local 25 de litri pe metru patrat si, izolat, 40-50 de litri pe metru patrat, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si a Muntilor Apuseni, precum si in Transilvania, scrie Cotidianul.

Sambata si duminica, vremea se va raci in toata tara.

Printre judetele care intra sub codul galben emis de meteorologi se numara si Satu Mare. Judetele care nu intra sub incidenta Codului galben sunt Vaslui, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Dolj, Mehedinti, Ilfov si municipiul Bucuresti. De asemenea, avertizarea vizeaza doar partea de nord-vest a judetelor Vrancea, Buzau si Prahova.

Duminica, vantul se va intensifica in mai multe regiuni unde codul galben nu a fost semnalat, iar vitezele la rafala vor depasi izolat 60 de kilometri la ora.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns