Image 1
Image 2

Update: 5 oameni la protestul de la Satu Mare împotriva preţurilor mari la energie

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Update: A început protestul din faţa Prefecturii Satu Mare. Doar 5 persoane sunt prezente. Protestatarii sunt nemulţumiţi de preţurile mari la energie. S-a strigat inclusiv „Jos, Guvernul!”

***

Update: La ora 14.00, la Bucureşti a început un protest organizat de George Simion, preşedintele AUR. Este un protest împotriva guvernanţilor, iar George Simion anunţă că sunt peste 5.000 de protestatari la ora 14:00. Conform programului anunţat de AUR, după ora 15.00 manifestanţii ar urma să plece în marş spre Piaţa Victoriei, aşa cum s-a întâmplat şi la celelalte proteste conduse de George Simion. Coloana de protestatari ar urma să ajungă în faţa Guvernului în jurul orei 16.00, AUR susţinând că „protestul se va încheia la miezul nopţii”.

Un protest a fost anunţat şi la Satu Mare de la ora 15:00.

***

Pe adresa de e-mail a cotidianului Informaţia Zilei a sosit sâmbătă un mesaj care anunţă o manifestaţie publică care va avea loc duminică, 2 octombrie 2022.

”Doresc să vă anunţ că pe data 2 Octombrie 2022 va avea loc o manifestaţie publică în faţa Prefecturii Satu Mare între orele 15:00-22:00. Motivul manifestaţiei fiind preţurile exagerate la energie”, apare în mesaj.

2 comentarii

  1. @balsoibleaty, râzi tu până îți vine rândul și primești și tu factura! Mi-a venit 400/lună și înainte era 150! Trei facturi dintr-o pușcare! Că mă miram de ce nu primesc nimic! De unde să desenez deodată 1600 RON???? Îmi răspunzi te rog? I-auzi tu liru-liru!? Crezi că e de glumă?

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: