Image 1
Image 2

MINISTRUL EDUCAȚIEI

Școlile, puse de Ministerul Educației să plătească contribuțiile profesorilor la Pensii și Sănătate

Ministerul Educației a transmis școlilor din țară să plătească contribuțiile la Pensii și Sănătate ale profesorilor cu banii pe care îi au și să nu aștepte bugetul integral pentru dări,...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

… în contextul în care încă sunt angajați din Educație pentru care se înregistrează restanțe la aceste plăți. Ministerul le-ar fi transmis inspectorilor școlari generali în videoconferința din 26 ianuarie, pentru situația neplății burselor elevilor din învățământul privat, că pot face plățile contribuțiilor la Sănătate (CASS) și Pensii (CAS) cu banii pe care îi au disponibili.

 

Reprezentanții instituției le-ar fi transmis și să încerce să efectueze plata contribuțiilor până pe data de 15, chiar dacă termenul general este ziua de 25. „De obicei, școlile așteaptă bugetul complet pentru a plăti dările, acum recomandarea este să plătim cu banii din conturi, chiar dacă nu sunt toți. Au fost situații în care, de exemplu, o școală a avut doar 10.000 de lei pentru contribuții din 20.000 și a așteptat să îi primească și pe ceilalți. I-a cerut, Finanțele au zis „de ce să dăm, dacă sunt bani în conturi?” – și așa au rămas școli cu ele neplătite”, explică surse pentru Edupedu.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Dragobete la grădinița Guliver din Satu Mare

EVENIMENT CARITABIL

Dragobetele sărbătorit la grădinița Guliver din Satu Mare

La grădinița Guliver, Dragobetele a fost sărbătorit printr-o manifestare artistică, unde copiii și cadrele didactice au prezentat cântece și poezii dedicate iubirii, cu scopul adițional de a strânge fonduri pentru achiziția de costume populare, beneficiind de sprijinul comunității prin vânzarea de mărțișoare confecționate de părinți și elevi.