Image 1
Image 2

Sondaj: Credeţi că în urma protestelor se va ieftini gazul?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe adresa de e-mail a cotidianului Informaţia Zilei a sosit sâmbătă un mesaj care anunţă o manifestaţie publică care va avea loc duminică, 2 octombrie 2022.

”Doresc să vă anunţ că pe data 2 Octombrie 2022 va avea loc o manifestaţie publică în faţa Prefecturii Satu Mare între orele 15:00-22:00. Motivul manifestaţiei fiind preţurile exagerate la energie”, apare în mesaj.

Întrebarea noastră este:

Sorry, there are no polls available at the moment.

2 comentarii

  1. Cu proteste de 5 persoane in Satu Mare si doar cu cateva mii la Bucurcsobanfalva NU aveti nici o sansa sa obtineti un gaz/energie mai ieftina !!!. In Germania, Anglia, Italia etc . au iesit sute de mii de persoane sa protesteze cu toate ca la ei nivelul de trai este mult mai ridicat. Romanului nu-i pasa dupa cum se vede are din ce plati cheltuielile exagerate la intretinere si carburanti ( multumita baietilor destepti profitatori …) ca urmare se pare ca este multumit de situatia actuala de jecmaneala . Si atunci de ce ar iesi la protest ?. Daca asa este bine pt. voi atunci nici nu meritati mai mult !. Atat meritati cat obtineti iar ca sa obtineti mai mult ar fi trebuit sa iesiti la protest si sa rasturnati acest guvern de imbecili !!!. Asta-i nivelul vostru, va meritati soarta !. In aceasta situatie propun guvernului vostru sa elimine toate subventiile pe care le acorda ca romanul sa plateasca la pretul liberalizat asa cum o merita !. ( Pt. cei care au uitat le reamintesc ca pretul curentului s-a triplat si a gazului s-a dublat inca din decembrie 2021 adica inaintea operatiunii militare ale Russiei din februarie 2021 care evident a contribuit la cresterile ulterioare ale preturilor cauzata si de sanctiunile impotriva Russiei !. Daca s-ar elimina sanctiunile impotriva Russiei preturile actuale ar scadea la jumatate !!! . Din ceea ce platiti acum , jumatate este contributie la spijin de razboi ucrainean, o taxa cum ar veni…)

  2. Tantalaul Simion trebuie sa protesteze impotriva lui gazputin si al speculantilor de gaz si ulei mineral.Preturile ridicate de gaz este un fenomen mondial produs de razboiul fasist rusesc impotriva Ucrainei, daca ar fi invatat istorie, Simion stia ca un razboi produce inflatiune,recesiune si multa suferinta.

Lasă un răspuns

Connect with