Image 1
Image 2
Acasa

Se încearcă să se aducă mobilier vechi cu tonele prin Vama Petea! TIR întors din drum

Se încearcă să se aducă mobilier vechi cu tonele prin Vama Petea! TIR întors din drum
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cursul zilei de 27 mai a.c., în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, conducând un automarfar înmatriculat în România.

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilier şi produse de uz casnic de la o societate comercială din Germania care urmau să ajungă în judeţul Sălaj.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transfer de deşeuri, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare care au stabilit că bunurile transportate – în total nouă tone – nu pot intra pe teritoriul României întrucât transportul nu este însoţit de un certificate de curăţare a bunurilor.

În acest caz, autorităţile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with