Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

SONDAJ: Credeţi că în Satu Mare se consumă droguri în baruri şi la festivaluri?

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

 În 29 aprilie, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat o percheziţie domiciliară, în staţiunea Mamaia Nord, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate peste 2 kilograme de droguri de mare risc,  9.000 de euro, 170 de lire sterline, 11.300 de lei, un cântar electronic de mare precizie, 2 telefoane mobile şi un autoturism.

În aceeaşi zi, poliţiştii din Constanţa au prins, în flagrant delict, un bărbat, de cetăţenie străină, în timp ce vindea 50 de comprimate de ecstasy. Ulterior s-a efectuat o percheziţie domiciliară, în staţiunea Mamaia, fiind descoperite şi ridicate 141 de comprimate de ecstasy, 26 de grame de cocaină, 3 grame de ecstasy, 85 de grame de cannabis, 5 grame de ketamină şi 2 grame de rezină de cannabis. Totodată, au fost descoperite şi ridicate 2.800 de lire sterline, 170 de dolari, 3.500 de euro şi 6.000 de lei.

Drogurile ar fi urmat să fie vândute în cluburile din staţiunea Mamaia şi participanţilor la festivalul care s-a desfăşurat zilele trecute.

Întrebarea noastră este:

Sorry, there are no polls available at the moment.
Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with