Image 1
Image 2

Sondaj: După înmulțirea infectărilor cu Covid-19 credeți că ar trebui reintroduse restricțiile din timpul stării de urgență?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În ultima perioadă se anunță zilnic sute de noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 în România. Am avut zile când s-au raportat chiar și peste 400 de noi cazuri, la fel cum se întâmpla în perioada stării de urgență.

Toată lumea vorbește de al doilea val de CORONAVIRUS în România și că sutele de raportări sunt urmările măsurilor de relaxare care au început să se ia din 15 mai. În România s-a trecut de 26.500 de cazuri confirmate în 29 iunie, dintre care 18.912 s-au vindecat, iar 1.634 au decedat.

Întrebarea noastră este următoarea:

[cardoza_wp_poll id=486]

3 comentarii

  1. Nu ar trebui reintroduse restricţiile din timpul stării de urgenţă !. Trebuie lasat in seama selectiei naturale sa mai trieze dintre romanii prosti si idioti ca inca prea multi sunt dintre cestia care nu respecta pe nimeni si nimica . Poate cei ramasi care respecta recomandarile specialistilor vor fi mai intelepti si cu sentimente mai bune. Aceasta pandemie trebuie considerata ca un rau necesar care ne mai scapa de o parte dintre cei prosti si inutili. Cei disciplinati care respecta regulile cu Coronavirusul au sanse sa scape, restul nu !. Ca urmare trebe lasat fiecare sa decida pt. el conform dorintei si capacitatii lui mintale !.

Lasă un răspuns

Connect with