Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

SONDAJ: Vor fi prea multe treceri peste Someş odată cu al treilea pod şi pasarela pietonală?

SONDAJ: Vor fi prea multe treceri peste Someş odată cu al treilea pod şi pasarela pietonală?
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Peste câteva luni sau ani, în municipiul Satu Mare se vor inaugura al treilea pod peste râul Someş şi pasarela pietonală. La prima vedere este bine că se construieşte. Însă o parte a populaţiei se gândeşte că nu era neaparat nevoie de cele două investiţii, pentru că oraşul nu este sufocat, mai ales după deschiderea centurii ocolitoare. Şi atunci, unii sătmăreni consideră că se putea face altceva cu acei bani, ceva mai urgent.

Întrebarea noastră este:

Sorry, there are no polls available at the moment.
Ciornă automată

9 comentarii

  1. Podul trebuia facut la capatul cartierului dar pe partea cealalta sunt prea multi stabi, care nu pot fi deranjati asa ca primaria SM in frunte cu Gabor a preferat sa nu – i deranjeze si sa inghesuie circulatia in mijlocul cartierului !!!!!!!!!!!

  2. Părerea mea ca acest pod trebuia amplasat undeva la capăt de micro 17 sau undeva mai spre paulesti sau ar fi şi alte proiecte cum ar fi o centura sa facă legătură cu cea de la Botiz. Dar după mine e prea înghesuit pe independentei

  3. Cu cei peste 40 milioane euro pentru podul de la strand dati de guvern se putea face sala polivalenta,modernizare Oli,parc industrial nou,izolare termica la toate blocurile,si poate mai ramaneau bani si de ceva zeci de strazi de pamant asfaltate.
    Noa…

  4. Problema va fi la coborârea de pe pod pe Independenţei. Văd că nimeni nu s-a ocupat de asta. Spaţiul este foarte strâmt iar ce se întâmplă momentan la Burdea sau la sensul giratoriu de la Lidl de la cap pod Golescu e nimic faţă de ce va fi acolo. Podul era ceva dacă scotea circulaţia de tot din oraş şi nu îl băga obligatoriu tot în Soarelui. Frumos podul cobora traficul în spate la blocuri (este spaţiu destul) şi scotea traficul de tot. Aşa e o palmă la kkt şi va fi jale.

Lasă un răspuns

Are Satu Mare suficiente locuri de joacă pentru copii?

Cei trecuţi de 30-40 de ani îşi amintesc cum pe vremuri existau în municipiul Satu Mare locuri de joacă pentru copii în aproape fiecare curte. În prezent, astfel de parcuri s-au construit/ amenajat pe zone. Nici copii nu sunt atât de mulţi ca în anii `90, însă la orele de vârf se poate observa cum leagănele, sau ”uţuţele” sunt foarte solicitate.