Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

TENIS FEMININ

Sorana pierde în sferturi la US Open

Speranţele românilor de a avea o jucătoare de tenis în semifinalele de la US Open s-au năruit noaptea trecută.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Asta pentru că Sorana Cîrstea (33 de ani, 30 WTA) a fost învinsă fără drept de apel de către Karolina Muchova (27 de ani, 10 WTA) scor 0-6, 3-6.

Partida a fost una scură şi durat doar 1 oră şi 34 de minute. Primul set a fost câştigat de Muchova în doar 44 de minute iar al doilea set a durat 55 de minute. E drept, Sorana a condus în multe ghemuri dar nu a rezistat presiunii şi a comis multe erori neforţate astfel că nu a avut nicio şansă în faţa sportivei din Cehia.
Dar una peste alta, evoluţia Soranei la US Open a fost una peste aşteptări. Un sfert de finală la un turneu de Grand Slam la 33 de ani putând fi considerat o realizare importantă. Başca un salt în ierarhia WTA, până pe locul 24 şi un premiu important în bani cifrat la 420.000 de euro astfel că totalul câştigurilor Soranei din 2023 se ridică în 2023 la peste 1 milion de euro.

Să notăm că în prima semifinală feminină de la US Open Muchova o va întâlni pe americanca Coco Gauff (19 ani, 6 WTA), care a trecut fără probleme în sferturi de Jelena Ostapenko (26 de ani, 21 WTA), scor 6-0, 6-2.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns