Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL, LIGA 1

Știați că FCSB este singura care a marcat în toate meciurile? Alte date

FCSB - FC Voluntari, partida care va avea loc duminică, 22 octombrie, la ora 21.00, se anunță a fi un duel interesant în Superliga României. Liga Profesionistă de fotbal a prefațat meciul care va fi arbitrat de Marian Barbu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

FCSB, echipa cunoscută și sub numele de Roș-albaștrii, a avut un început de sezon impresionant, acumulând nouă victorii, două remize și o singură înfrângere, ceea ce i-a propulsat în vârful clasamentului.

 

FC Voluntari, în schimb, nu a mai cunoscut gustul victoriei pe prima scenă din fotbal de la succesul din 7 august 2023, când au învins Rapid cu 2-1. De atunci, au înregistrat trei remize și cinci înfrângeri în campionat.

 

Un aspect notabil este că FCSB este singura echipă din actualul sezon care a reușit să marcheze cel puțin un gol în fiecare dintre cele 12 etape jucate.

 

În ceea ce privește întâlnirile anterioare între cele două echipe, ele s-au confruntat de 18 ori în competiția principală, cu 9 victorii pentru FCSB, 3 pentru FC Voluntari și 6 meciuri terminate la egalitate.

 

Partida dintre cele două echipe se va desfășura într-un context de luptă pentru supremație în Superliga României, cu FCSB în căutarea consolidării poziției de lider, în timp ce FC Voluntari speră să revină la succese. Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

 

Formații probabile:

 

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Rotariu, Compagno, Coman.

 

FC Voluntari: Fernandez – Paz, Matricardi, Armaș – Boboc, Ricardinho, Voican, Carnat – Rață, Nemec, Dumiter.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns