Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sucurile naturale de fructe sunt cautate tot mai mult

Pe o piata a bauturilor racoritoare din Romania, sucurile naturale inregistreaza vanzari de 10% din total. In Romania  incearca sa-si faca loc si micii producatori.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Pe o piata a bauturilor racoritoare din Romania, sucurile naturale inregistreaza vanzari de 10% din total. In Romania  incearca sa-si faca loc si micii producatori.

In prezent, sunt inregistrati la Ministerul Agriculturii, cu unitati in functiune, 93 de agenti economici procesatori de sucuri de fructe si legume.

Potrivit publicatiei Recolta.eu “Numarul acestora este in crestere, mai ales dupa ce sucul de mere a devenit noua oportunitate a pomicultorilor(…) cinci producatori din Timis au decis sa se asocieze si sa cumpere o instalatie de facut suc natural, pentru a-si valorifica productia.

„Pentru ca nu aveam unde sa ne vindem merele, am decis sa achizitionam o instalatie de facut suc natural. Aceasta, dupa ce incercasem sa vindem merele unui alt producator, care avea o fabrica de sucuri naturale(…) Asa ca am decis sa ne facem propria noastra fabricuta. Am plecat in Germania, am dat 36.000 euro si ne-am intors cu o instalatie nou-nouta“, povesteste Gheorghe Benea, reprezentant al noii firme din Timis(…)

Acum, (fabrica n.r.) realizeaza o producţie anuală de 40 tone de suc natural, din ce in ce mai cautat pe piata interna. Daca pana acum sucul era vandut doar in zona, adica in judetele Timis si Arad, viitorul se anunta si mai bun (…)”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

1 DECEMBRIE

Ziua Națională a României, marcată la Satu Mare

Asemeni altor oraşe mari din ţară, şi la Satu Mare, pe o vreme urâtă, de toamnă târzie, pe o ploaie mocănească, vineri 1 Decembrie, au fost organizate o serie de manifestări menite a sărbători Ziua Naţională a României, fiind marcaţi 105 ani de la Marea Unire de la 1918, de la Alba Iulia.

DIFERENȚĂ DE PREȚ

Preţul laptelului de capră şi de oaie, la raft

   Despre laptele de capră, de-a lungul timpului s-au formulat o serie de opinii, potrivit cărora, acest lapte are o sumedenie de valenţe curative, diverse microelemente, fiind recomandat în tratarea şi/sau ameliorarea unor boli, dar şi în alimentaţia copiilor, de la o anumită vârstă.