Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Szilagyi Zsolt este noul preşedinte al PPMT

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Fostul candidat al PPMT la Preşedinţie Szilagyi Zsolt a fost ales, sâmbătă, la Congresul de la Târgu Mureş, în funcţia de preşedinte al partidului, în locul lui Toro T. Tibor, care a demisionat după alegerile prezidenţiale din noiembrie anul trecut.

Szilagyi Zsolt a declarat, sâmbătă, la finalul Congresului PPMT de la Târgu Mureş, că obiectivul său este ca la alegerile locale din 2016 formaţiunea pe care o conduce să aibă rezultate mult mai bune.

“Mă onorează această încredere care simt că a fost manifestată încă înainte de congres. În viaţa partidului trebuie să înceapă o perioadă nouă, foarte multă muncă, o muncă sârguincioasă fiindcă obiectivul principal pentru noi este ca la alegerile locale din 2016 să avem rezultate mult mai bune. Dorim să continuăm, din punct de vedere programatic, acea linie, acel program pe care l-am prezentat cu ocazia alegerilor prezidenţiale. Vrem să relansăm dialogul şi mesajul nostru către românii din Transilvania, deoarece Transilvania, Ardealul, este patria noastră comună şi, chiar dacă suntem un partid regional şi regionalist, vecinii şi aliaţii noştri sunt naţiile băştinaşe care trăiesc împreună cu noi, de secole, în Transilvania: românii, saşii, şvabii şi toate naţiile care merită mai mult”, a afirmat Szilagyi, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, în perioada următoare, PPMT va pregăti un program, bazat de regionalismul modern european, şi o echipă nouă pentru alegerile locale de anul viitor.

Întrebat care va fi poziţia noii conduceri a PPMT faţă de UDMR, Szilagyi a spus că va continua dialogul constructiv cu celelalte formaţiuni politice maghiare care este unul “pertinent”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

PNL rămâne fără un senator

Asculta acest articol Senatorul PNL de Constanţa, Vergil Chiţac, a anunţat, joi, că demisionează din Partidul Naţional Liberal, la un