Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INFRACȚIUNI ÎN SATU MARE

Tânăr de 19 ani prins drogat la volan

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
Peste 100 de șoferi au fost amendați de polițiști într-o singură în județul Satu Mare. Au fost și câteva cazuri deosebite pe care vi le prezentăm în continuare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În 20 octombrie 2023, în jurul orei 00.30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 19 de ani, aflat la volanul unui autoturism, pe Drumul Național 19, între localitățile Vama și Orașu Nou.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

3 ani închisoare pentru un fost șofer

În 19 octombrie 2023 polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 38 de ani, din localitatea Pișcari.

Bărbatul este condamnat la 3 ani și 11 luni de închisoare, pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

 

120 de sancțiuni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 19 octombrie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 33.000 de lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns