Image 1
Image 2

INFRACȚIUNE LA BÂRSANA

Tânăr reținut pentru 24 de ore după ce a aruncat o sticlă incendiară

Sâmbătă noaptea, 6/7 ianuarie 2023, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 23 de ani din Bârsana. Acesta este bănuit de comiterea unei fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice și tentativă la distrugere.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În fapt, la data de 04 ianuarie, la ora 23.15, polițiștii Postului de Poliție Strâmtura s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, o persoană care se afla într-un autoturism a aruncat cu o sticlă incendiară înspre un local din localitate, care însă a căzut în mod accidental pe drumul județean 186, arzând cu flacără deschisă.

 

În acel moment, în parcarea localului se aflau mai multe autoturisme, precum și un stand cu butelii GPL, iar din incinta localului au ieșit afară mai multe persoane speriate ca urmare a faptei comise.

 

La data de 05 ianuarie, polițiștii au identificat trei persoane bănuite de comiterea faptelor, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani din Bârsana.

 

La data de 06 ianuarie, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, emis de către Judecătoria Dragomireşti, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

 

Pe tot parcursul cercetărilor s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, Poliţiei Dragomireşti şi Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag.

 

Tânărul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadru I.P.J. Maramureș, urmând să fie propuse măsuri preventive.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with