Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

REȚINUȚI PENTRU DARE DE MITĂ

Tatăl și fiul implicați în tentativa de a evita suspendarea permisiunii de conducere

Tatăl și fiul implicați în tentativa de a evita suspendarea permisiunii de conducere
Tatăl cât și fiul său au oferit unuia dintre cei doi polițiști denunțători suma de 10.000 de forinți, pe lângă cei 600 de euro oferiți ca mită în ziua anterioară.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Un bărbat și fiul său, locuitori ai județului Mureș, au fost reținuți în data de miercuri, 3 aprilie, sub acuzația de dare de mită, după ce tatăl a încercat să mituiască doi polițiști cu suma de 600 de euro pentru a evita suspendarea permisului de conducere al fiului său, acesta fiind surprins depășind linia continuă, conform informațiilor transmise de Direcția Generală Anticorupție. Cei doi au fost surprinși în flagrant delict de către agenții IPJ Mureș, după ce aceștia au fost denunțați de către polițiști.

 

 

Potrivit comunicatului emis joi de către DGA, doi agenți de poliție au făcut denunțuri cu privire la faptul că un bărbat le-a oferit suma de 600 de euro pentru a împiedica suspendarea permisului de conducere al fiului său, care a fost surprins depășind linia continuă. Momentul în care suma de bani a fost oferită a fost înregistrat cu camerele de corp ale polițiștilor.

 

 

Acțiunea de prindere în flagrant delict a avut loc pe 3 aprilie, când atât tatăl, cât și fiul său au oferit unuia dintre cei doi polițiști denunțători suma de 10.000 de forinți, pe lângă cei 600 de euro oferiți ca mită în ziua anterioară. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

CITEȘTE ȘI:

Pedeapsa primită de mama care și-a obligat fiicele minore să facă videochat și sex între ele

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns