Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

TEATRUL DE NORD

Terapie prin râs la Sala Studio

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
Duminică 10 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Studio de la Teatrul de Nord Satu Mare, improvizatorii Trupei Mihai Raicu vă provoacă
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

… să vă aventurați în lumea poveștilor inventate și să participați activ cu propuneri și idei la un nou SPECTACOL IMPROVIZAT, un spectacol la care actorii și spectatorii lucrează cot la cot.

 

Teatrul de improvizație este o formă de teatru în care se folosesc tehnici de improvizație teatrală pentru a crea dialoguri, scene, cântece sau povestiri. De cele mai multe ori publicul propune unde să se desfășoare aceste scene, teme sau titluri pentru discursuri și povestiri sau versuri care sa fie integrate în cântece. Această formă de teatru presupune o relație interactivă cu publicul. Moderatorul spectacolului solicită constant sugestii din partea publicului, pe care actorii le vor integra în scene.

 

Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Gîjulete și Andrei Stan.
Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat cu bun gust, inteligent, amuzant și dinamic!

 

 

Citește și

 

Satu Mare: Joi la Teatru, un nou spectacol improvizat cu Trupa ImproȘtim

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Irinyi Janos

IFPLUSISTORIE LOCALĂ

Irinyi Janos, inventatorul chibritului cu fosfor, s-a născut acum 206 ani la Irina din județul Satu Mare

O personalitate oarecum uitată de români, onorată mai mult în Ungaria, a contribuit în mod decisiv la confortul casnic de care se bucură omenirea modernă, inventând un mod sigur de fabricare a chibriturilor. Irinyi Janos a fost reprezentantul unei familii ilustre din Ungaria veacului al XIX-lea.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now