Image 1
Image 2
Acasa

INFRACŢIUNI ÎN SATU MARE

Traficanţi de droguri prinşi pe bandă rulantă

Într-o informare făcută miercuri, 18 octombrie 2023, IPJ Satu Mare de transmite că Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare şi poliţiştii de frontieră ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, au documentat activitatea infracţională a unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Bănuitul a fost prins în flagrant delict, de către poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, în timp ce deţinea în autoturismul său, în scopul comercializării, 80 de grame de droguri de mare risc 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal.

La data de 17 octombrie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă.

Ulterior, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea persoanei bănuite, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, cu propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with