Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

REZULTATE IDENTIFICATE

Transplanturile de organe au fost legate de modificări ale personalității

Transplanturile de organe au fost legate de modificări ale personalității
Specialiștii au constatat că transplanturile de organe pot duce la consecințe surprinzătoare. Un nou studiu a relevat că 89% din participanți au sesizat modificări în personalitatea lor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Studiul subliniază că aceste schimbări au loc indiferent de organul primit. S-au înregistrat și modificări ale preferințelor alimentare și chiar schimbări la nivelul activității profesionale. O altă parte a celor incluși în acest studiu au raportat și tulburări cognitive și emoționale, depresie sau chiar anxietate.

Studiul publicat în jurnalul Transplantology și efectuat de o echipă de oameni de știință de la Universitatea din Colorado, a descoperit că majoritatea au raportat și episoade spirituale sau religioase.

 

 

Eșantionul a fost de doar 47 de persoane. Iar cercetătorii subliniază, de asemenea, în lucrarea lor, că rezultatele s-ar putea să se fi datorat „prejudecăților de selecție rezultate din recrutarea noastră de persoane pentru a participa la un studiu care a declarat în mod explicit că examinează schimbările de personalitate în urma transplanturilor de organe”.

 

CITEȘTE ȘI:

 

România a importat carne şi organe comestibile de aproape 204 milioane de euro în primul trimestru

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns