Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

MUNTII ROMANIEI

Un cerb filmat în toată splendoarea când se răcorea într-o baltă

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
Peste 29.000 de vizualizări au adunat filmările publicate pe o rețea de socializare de către reprezentanții Fundației Conservation Carpathia. Este vorba de o filmare cu un cerb care trăiește în Munții Făgăraș.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Mamiferul și-a făcut sesiunea de relaxare într-o baltă pe care a găsit-o în pădure, simțind nevoia acută de a se răcori, din cauza caniculei. În nici 24 de ore, imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, probabil și din cauza reacțiilor cerbului. Acesta a verificat mai întâi cu coarnele apa din baltă și abia apoi a luat decizia să se răcorească.
“Când nevoia de relaxare este acerbă. Cerb surprins în Munții Făgăraș de camerele noastre de monitorizare. Avem nevoie de un Parc Național în Munții Făgăraș pentru a proteja bogăția naturală de aici pentru generațiile viitoare” este mesajul care însoțeste postarea celor de la Conservation Carpathia.
Pădurile întinse sunt preferate de cerbi pentru a se adăposti. Desigur, mamiferele caută și zonele în care sunt porțiuni de poieni sau luminișuri cu izvoare, unde îți caută liniștea și au la îndemână sursele de hrană de care au nevoie.
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns