Image 1
Image 2

ATAC ARMAT LA BORŞA

Un localnic a tras cu puşca înspre dormitorul foste iubite în vârstă de 19 ani

Un coleg de vanatoare nu si-a asigurat arma si la impuscat in fata si in mana
În noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 01.00, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr, cu privire la faptul că, o persoană a executat mai multe focuri de armă înspre un imobil situat pe strada Cimbrului din oraș.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În urma deplasării la fața locului a echipei operative și din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un tânăr de 27 de ani din oraș, s-a deplasat la domiciliul unei tinere de 19 ani, și ar fi executat un foc de armă spre zona dormitorului imobilului și unul spre poarta de acces. După săvârșirea faptei, tânărul a părăsit locul producerii evenimentului.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu este deținător legal de arme. Persoana bănuită a fost localizată și condusă la sediul Poliției în vederea întreprinderii măsurilor legale corespunzătoare.

 

Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, arma folosită la comiterea faptei a fost găsită, aceasta fiind ascunsă în zona străzii Victor Babeș din oraș, fiind vorba o armă letală de vânătoare. De asemenea, în aceeași zonă au fost identificate trei cartușe și un tub cartuș.

 

În cauză, a fost extinsă urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, dosarul fiind declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, Tribunalul Maramureș a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

 

ACTUALIZARE

 

Conform informațiilor noastre fata de 19 ani a fost iubita inculpatului Flavius Mihali (27 ani), aflat acum în arestul IPJ Maramureș pentru următoarele 30 de zile.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns