Image 1
Image 2

Șmecheș de Bârsana!

Un puștan cu Audi, urmărit de poliție, a ajuns cu mașina într-o poartă

Fără pic de minte! Asta putem spune fără a greși despre un tânăr în vârstă de 23 de ani din Bârsana, Maramureș. Acesta era astăzi după amiază la volanul unui autoturism Audi înmatriculat în Germania și conducea pe drumul județean 185 prin localitatea Nănești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

A fost surprins cu aparatul radar circulând cu 78 km/oră în localitate unde viteza este de 50 km/oră. Polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a conducătorului auto. Numai că tânărul în loc să oprească a accelerat.

 

Echipajul de poliție a pornit în urmărea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. A fost somat să oprească dar teribilistul și-a continuat deplasarea.

 

Din cauza vitezei șoferul urmărit a pierdut controlul volanlui, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de o poartă și un gard din beton din dreapta direcției de mers. Imediat polițiștii l-au scos din mașina. Din fericire nu a suferit leziuni corporale în urma impactului.

 

Întrebat fiind de ce nu a oprit, tânărul de la volan a declarat că a vrut să facă o aroganță să vadă cum este să fi urmărit de poliție. Individul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. A fot testat și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

 

Polițiștii l-au sancționat contravențional cu 10 puncte amendă și i-au reținut permisul de conducere pentru 30 de zile. Dacă ar fi oprit la semnalul polițiștilor s-ar fi ales doar cu 4 puncte amendă.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with