Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SESIZARE ÎN SATU MARE

Un sătmărean se plânge că Florisal nu i-a golit toată pubela

Mulți sătmăreni ne contactează telefonic la redacție, prin adresa de e-mail [email protected], sau chiar prin intermediul noului site Informația Zilei unde avem o secțiune specială dedicată sesizărilor.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, 3 noiembrie 2023, am fost sunați la redacție de către Ioan O., de pe strada Botizului, cel care locuiește la casă, după zona blocurilor. Acesta ni s-a plâns de un serviciu al celor de la Florisal.

 

De obicei, în zona noastră, a caselor cu numere impare, cei de la Florisal ne golesc pubelele în zilele de vineri. În ultima zi lucrătoare din această săptămână (n.n. vineri, 3 noiembrie 2023) am decis să merg în centru să-mi plătesc factura de la Florisal, care s-a tot mărit în ultimul fără ca măcar să ne anunțe cineva. Pe când am revenit acasă am observat că pubela mea a fost golită de către firma respectivă, însă doar pe jumătate. Am rămas cu frunze și crengi în loc să scap de ele. Automat am sunat la Florisal să le cer explicații. Răspunsul primit nu a fost deloc constructiv. I-am spus că îi dau la ziar, au spus că foarte bine. Așa că v-am sunat să-i dăm la ziar. Dacă vor să mă verifice chitanța este din 03.11.2023, ora 11:25, numărul 014396, suma de 33,84 de lei.

 

Dacă ai o sesizare, o problemă, o întâmplare de povestit, atunci te așteptăm AICI.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns