Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Update: Ce au făcut sâmbătă CSM Satu Mare şi Victoria Carei?

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Update: Ambele echipe sătmărene au pierdut sâmbătă, CSM cu 0-2, Carei cu 0-5. Vom reveni cu alte informaţii.

***

În etapa a 7-a din play-off-ul Ligii la fotbal, fotbal CSM Olimpia Satu Mare va juca pe teren propriu împotriva Gloriei Bistriţa, Victoria Carei în deplasare la Sighetu Marmaţiei.

După victoria de la Sânmartin, din etapa precedentă, victorie care asigură locul trei în seria a 10-a, cu moralul parţial refăcut, CSM Olimpia şi-a propus o nouă victorie. Asta şi pentru că un succes al elevilor lui Tiberiu Csik ar duce gruparea sătmăreană la 4 puncte de locul 2. Iar mai departe…putem visa.
Pe parcursul actualei ediţii de campionat cele două chipe s-au întâlnit de patru ori, de două ori în play-off-ul campionatului. În play-off, meciul prima etapă s-a terminat cu un scor alb, dar returul de la Bistriţa s-a încheiat cu victoria Glorie, scor 3-2, golul de 3 puncte fiind marcat ultima fază.

CSM Olimpia Satu Mare – Gloria Bistriţa-Năsăud se joacă sâmbătă de la ora 18:00, pe terenul Stadionului Olimpia – Daniel Prodan. Intrarea este liberă. Partida va fi arbitrată de Nagy Vladimir Andrei (Alba) ajutat de Doru Lucaciu (Cluj) şi Petrică Ionuţ Câmpeanu (Cluj). Observatori: Traian Marchiş (Baia Mare) şi Petrio Boroş (Oradea).

CSM Victoria Carei are şi ea un moral bun după succesul cu 4-2 de miercuri, cu Minerul Ocna Dej. Acum va juca în deplasare pe terenul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei. Conform Comisiei Centrale de Arbitri, acest meci va fi condus la centru şi la cele două linii de Andrei Baciu, Iulian Brînză, Ionuţ Turcanu, toţi din Botoşani. Observatori: Claudiu Ştefănuţi (Bistriţa-Năsăud), Leontin Moga (Sălaj).

Toate meciurile etapei se joacă sâmbătă de la ora 18:00.

Playoff
• FC Bihor – Lotus Felix
• CSM Satu Mare – Gloria Bistriţa
CLASAMENT
1. FC Bihor 6 5 0 1 14- 7 55
2. Gloria Bistriţa 6 3 2 1 9- 7 49
3. CSM Satu Mare 6 1 1 4 4-10 42
4. Lotus Băile Felix 6 1 1 4 7-10 31
Playout
• CFR Cluj II – Şimleu Silvaniei
• Sighetu Marmaţiei – Victoria Carei
• Minerul Dej – SCM Zalău
CLASAMENT
1. SCM Zalău 6 5 1 0 14- 2 43
2. Minerul Ocna Dej 6 3 0 3 8- 9 30
3. Sighetu Marmaţiei 6 1 2 3 2- 4 25
4. Victoria Carei 6 3 1 2 9- 7 24
5. CFR Cluj II 6 2 2 2 6- 6 24
6. Şimleu Silvaniei 6 1 0 5 3-14 14

Ciornă automată

3 comentarii

  1. Ce batjocura ca aceasta echipa CSM sa aibă alăturată titulatura Olimpia, fără sa deţină palmaresul, istoria, tradiţia fostei echipe fanion a Satmarului. Dacă tot a dispărut Olimpia, măcar lăsaţi-o sa rămână demn in filele de istorie, n-o mai batjocoriţi alăturându-i denumirea la tot felul de CSM-uri apărute de pe o zi pe alta.

  2. Cam scumpi mercenarii de la CSM! Că după ce nu mai au dureri de cap, de promovare nici vorbă (nici nu era numai ziariştii unii visau asta plus nişte fani rupţi de realitate) acum se îngrijesc să nu se accidenteze. Că şi la anul vor să rupă gura târgului cu contracte cât mai bănoase! Numai nu pricep de ce avem nevoie de o astfel de echipă de mercenari! De fapt intuiesc. Şi spălătoria merge în continuare. Mă mir că am dat flit la echipa de baschet feminin. Altă minune şi aia.

Lasă un răspuns

Connect with