Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

SECRETUL CÂȘTIGURILOR UNEI FEMEI DE SERVICIU

Venituri neobișnuite și experiențe surprinzătoare

Venituri neobișnuite și experiențe surprinzătoare
Cu toate acestea, locul ei de muncă, mai neobișnuit, vine la pachet cu riscuri și situații inedite.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O angajată în vârstă de 32 de ani care își desfășoară activitatea ca femeie de serviciu în Marea Britanie dezvăluie că a acumulat o sumă semnificativă de bani. Totuși, are și un truc specific.

Aceasta oferă servicii de curățenie dezbrăcată în casele clienților, la tariful de 50 de lire sterline pe oră (echivalentul a aproximativ 58 de euro).

Deja din 2017, femeia a început să facă curățenie în locuințele oamenilor, reușind să economisească o sumă considerabilă de bani de-a lungul anilor.

Cu toate acestea, locul ei de muncă, mai neobișnuit, vine la pachet cu riscuri și situații inedite. În cei șase ani de când practică curățenia dezbrăcată în casele clienților, femeia a întâlnit o varietate de situații.

Ea însăși se descrie ca fiind “un spirit liber” și spune că acest rol i-a crescut încrederea în propriul corp și i-a conferit putere.

Unii clienți, susține femeia, pornesc de la premisa că vor primi servicii suplimentare. Cu toate acestea, ea precizează că este acolo exclusiv pentru curățenie și că banii au fost un motiv important pentru a accepta acest tip de muncă.

Femeia afirmă că lucrează cu diverse tipuri de clienți, de la bărbați în vârstă care caută companie, până la cei mai tineri care sunt în căutarea unor experiențe diferite.

Ea este întotdeauna în căutare de modalități de a-și suplimenta veniturile și spune că îi place să lucreze dezbrăcată. Potrivit ei, oamenii care sunt mai puțin conservatori tind să aibă case perfect curate, ceea ce este un indicator pentru ea.

Unul dintre clienții săi practică nudismul, ceea ce face atmosfera de lucru relaxată.

Ea subliniază că majoritatea clienților sunt “de treabă” și că atât prietenii, cât și familia știu despre activitatea sa, deși se întreabă adesea de ce a ales această profesie. Cu toate acestea, partenerul ei actual este de acord cu alegerea ei, ceea ce o reconfortează.

CITEȘTE ȘIGuvernul majorează salariile din apărare și ordine publică

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns