Image 1
Image 2
Acasa

VIDEO: Mamă şi fiică, salvate de jandarmi. Maşina se ţinea într-un copac gata să cadă în barajul Firiza

Azi, 6 februarie, în jurul orei 09.00, în timp ce se deplasau pe drumul județean DJ 183 spre executarea unei misiuni în zona Firiza, doi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș au observat o mașină ieșită în decor. Au oprit imediat pentru a verifica ce s-a întâmplat și pentru a acorda ajutor persoanelor aflate în interiorul acesteia.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În mașină se aflau două femei, mamă și fiică cu vârste de 28 și 60 de ani. Mama, pasageră pe scaunul din dreapta, era în imposibilitatea de a ieși din mașină deoarece portiera era blocată de copacul lângă care deraiase mașina. Deși poate părea paradoxal, am putea spune că acesta a fost un noroc, întrucât mașina se oprise pe marginea unei prăpăstii.

 

Jandarmii au intrat în mașină și au ajutat-o pe femeie să iasă pe ușa șoferului. Foarte speriată, dar fără să fie rănită, femeia le-a mulțumit jandarmilor pentru gestul lor.

 

Fiica femeii, conducătoarea autoturismului, le-a relatat jandarmilor că din cauza stratului gros de polei care se depusese pe carosabil, mașina a derapat și a ieșit în decor.

 

Tuturor cetățenilor care intenționează să parcurgă un anumit traseu li se recomandă să verifice starea vremii și condițiile meteorologice din zonele în care se deplasează și să se asigure că au echipamentul și pregătirea necesare pentru a parcurge zonele propuse.

 

Jandarmii maramureșeni sunt la datorie și rămân aproape de cetățeni pentru a le oferi sprijin ori de câte ori este nevoie.

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

EXCLUSIV VIDEO: Pedofil recidivist demascat de jandarmi. Ar fi abuzat trei minori (ACTUALIZARE)

EXCLUSIV VIDEO: Pedofil recidivist demascat de jandarmi. Ar fi abuzat trei minori (ACTUALIZARE)

Este anchetă uriaşă la Poliţia Municipiului Baia Mare, asta după ce un echipaj al Jandarmeriei ar fi demascat aseară un bărbat recidivist condamnat pentru pedofilie. Sursele noastre judiciare ne-au confirmat că individul era însoţit de trei băieţi minori, iar în telefoanele acestora organele de anchetă ar fi găsit înregistrări foto şi video din timpul actelor sexuale. În acest moment atât minorii, cât şi suspecţii sunt anchetaţi de poliţie sub coordonarea unui procuror.