Image 1
Image 2

VIDEO: Mitsubishi off-road transformat în camion plin cu țigări de contrabandă. La volan un sighetean

VIDEO: Mitsubishi off-road transformat în camion plin cu țigări de contrabandă. La volan un sighetean
Un sighetean în vârstă de 39 de ani și-a transformat mașina off-road în camion. Totul pentru a putea transporta zeci de baxuri de țigări de contrabandă provenite din Ucraina. A fost prins azinoapte pe un drum forestier de polițiștii de frontieră maramureșeni. Captura: 24.000 de pachete țigări în valoare de 240.000 lei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmației au descoperit într-o autoutilitară oprită pe un drum forestier de la marginea localității Sighetu Marmației 24.000 pachete țigări, pe care un bărbat din Maramureș intenționa să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

 

În data de 29 februarie 2024, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

 

Astfel, în jurul orei 21.15, colegii noștri au oprit pentru control, pe un drum forestier de pe raza localității Sighetu Marmației, județul Maramureș, o autoutilitară marca Mitsubishi, fără număr de înmatriculare.

 

La volanul autovehiculului se afla un bărbat, cetățean român, de 39 de ani, cu domiciliul pe raza județului Maramureș.

 

 

În urma unui control efectuat asupra autoutilitarei, în compartimentul pentru marfă au fost descoperite mai multe colete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autovehiculului cu țigări împreună cu șoferul la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

 

În urma inventarierii celor 48 de baxuri, s-a stabilit că acestea conțin 24.000 de pachete țigări, de diferite mărci, de provenință Duty-Free, în valoare de 280.000 de lei. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoutilitara în valoare de aproximativ 6.000 lei a fost indisponibilizată în vederea continuării verificărilor.

 

În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

SFÂNTA LITURGHIE ARHIEREASCĂ LA MĂNĂSTIREA ROHIA

Slujba Parastasului pentru Î.P.S. Arhiepiscop Justinian

          Sâmbătă, 28 octombrie 2023, Sfânta Liturghie Arhierească la Mănăstirea Rohia a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, Preasfinţitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-Vicar al Maramureşului şi Sătmarului, şi un sobor de 10 preoţi slujitori. După încheierea Sfintei Liturghii a fost oficiată anticipat slujba Parastasului la mormântul Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Justinian, de la a cărui trecere la Domnului se vor împlini luni, 30 octombrie 2023, şapte ani.