Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Închiria utilaje, apoi ”le evapora” și nu mai plătea nici chiria pentru ele

Vișeuoan săltat și reținut de polițiștii din Cluj pentru înșelăciune

Vișeuoan săltat și reținut de polițiștii din Cluj pentru înșelăciune
La data de 23 aprilie a.c. polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 32 de ani, din județul Maramureș, după ce au documentat activitatea infracțională a acestuia sub aspectul infracțiunii de înșelăciune.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

În fapt, în cursul lunii martie 2023, acesta ar fi încheiat contracte de închiriere a unor utilaje destinate construcțiilor, respectiv buldoexcavator, miniexcavator, stivuitor telescopic și pompe de beton, pe care apoi, în nume propriu sau în alte forme și prin mijloace frauduloase, prin semnarea unor contracte de închiriere, le-ar fi înstrăinat în perioada martie 2023 – martie 2024, după ce în prealabil ar fi demontat sistemele de tip GPS de pe acestea.

 

În cauză a fost produs un prejudiciu în valoare de peste 360.000 de lei, recuperat de polițiști în procent de aproximativ 50%.

 

Activitățile au fost derulate cu sprijinul efectivelor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș și suportul Direcției Operațiuni Speciale.

 

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Judecătorii Tribunalului Maramureş l-a trimis în arestul poliţiei pe fiul fostului primar din Cavnic

Astăzi Tribunalul Maramureş a judecat contestaţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu privire la măsura măsura arestului la domiciliu dispusă în cazul tragediei petrecute pe raza localităţii Budeşti în dimineața zilei de 8 ianuarie 2024. Atunci fiul fostului primar din Cavnic s-a urcat băut la volan, s-a izbit de un stâlp şi a omorât o fată de 21 de ani. Alcoolemia a indicat 2,55 grame/l alcool pur în sânge.