Image 1
Image 2

PREMIER ȘI EPISCOP

Vizita premierului Marcel Ciolacu la Reședința Episcopală din Baia Mare

Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a primit, la Reședința Episcopală din Municipiul Baia Mare, vizita premierului Marcel Ciolacu, premierul României, însoțit de o Delegație de miniștri și parlamentari.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În cadrul acestei întâlniri, Preasfințitul Părinte Episcop Iustin împreună cu Preasfinţitul Părinte Timotei Sătmăreanul, au prezentat domnului premier Proiectul cu Spitalul de îngrijiri paleative „Sfântul Nectarie” din vecinătatea Catedralei Episcopale „Sfânta Treime” care va avea o capacitate de 140 de paturi.

 

 

Aceasta se află în faza finală pentru a putea beneficia de finanțare prin CNI (Compania Națională de Investiții) sau SSC (Secretariatul de Stat pentru Culte).

 

De asemenea, Preasfinția Sa a prezentat invitaților Paraclisul Episcopal cu hramul „Intrarea în biserică a Maicii Domnului” din incinta Centrului Eparhial, iar la final, a oferit domnului prim-ministru și Delegației prezente Monografia-Album cu Catedrala Episcopală, Albumul Aniversar „Iustin, Episcopul Tinerilor – 60”, Cartea de rugăciuni alături de alte reviste tipărite la Tipografia Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului.

 

Citește și:

Înaltpreasfinţitul Părinte Nicolae al Americii a vizitat Episcopia Maramureşului şi Sătmarului

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns