Image 1
Image 2

FOTBAL

3 foști fotbaliști mari au împărțit cadourile lui Moș Crăciun la Someșul Satu Mare

Evenimentul special de luni, 18 decembrie 2023, la sala de sport a Școlii nr. 21 de pe strada Rodnei, a fost marcat de sosirea cadourilor de la Moș Crăciun pentru talentații fotbaliști din Grupa anilor 2016-2017 de la Someșul Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Începând cu ora 18:00, atmosfera a devenit plină de bucurie în sală.

 

Personalități notabile din lumea fotbalului, precum Srdjan Luchin, Cristian Scutaru și Paul Anton, toți foști fotbaliști cu experiență în diverse divizii și chiar la nivel internațional, au fost invitați speciali pentru a împărți cadourile pregătite cu grijă de Moș Crăciun. Alături de antrenorul grupei, Dan Gavrilescu, acești oaspeți distinși au adus cu ei nu doar daruri, ci și inspirație pentru tinerii fotbaliști care visează să urmeze aceeași cale de succes.

 

Zeci de copii au așteptat cu nerăbdare momentul în care vor primi cadourile și s-au bucurat de fiecare surpriză. Pe lângă dulciuri, micii fotbaliști au primit și o poză frumoasă de grup cu ei, realizată recent, pe care apare un calendar pentru anul 2024.

 

Părinții, prezenți în număr mare, au fost martori la bucuria și recunoștința copiilor lor, formând împreună o comunitate încântată de magia sărbătorilor de iarnă.

 

Evenimentul a oferit nu doar cadouri materiale, ci și oportunitatea de a uni comunitatea în jurul pasiunii comune pentru fotbal și bucuria de a dărui.

 

VIDEO:

 

CITEȘTE ȘI: Inflația a umflat prețul alimentelor în toată Europa

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns