Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 1

3 jucători importanți pe care FCSB nu-i folosește cu Dinamo

Într-o conferință de presă ținută sâmbătă, 25 noiembrie 2023, antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a subliniat avantajul de a juca pe Arena Națională, considerând stadionul drept "acasă" pentru jucătorii săi.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Este terenul nostru, iar jucătorii sunt obișnuiți cu el. Contează ce facem noi pe teren. Jucătorii sunt motivați și conștienți de importanța acestui meci,” a declarat antrenorul cipriot, menționând absențele notabile ale lui Octavian Popescu, Chiricheș și Vali Crețu, suspendat.

 

În ciuda perioadei dificile prin care trece Dinamo, Charalambous a avertizat că misiunea echipei sale nu va fi ușoară. “Nu cred că locul ocupat de Dinamo este cel corect pentru fotbalul prestat. M-am uitat la meciurile lor. Cred că Dinamo a luat mai puține puncte decât a meritat,” a subliniat antrenorul.

 

Refuzând să se lase influențat de statistici, Charalambous a evidențiat importanța emoțională a meciurilor dintre cele două echipe, numind partida un “derby.”

 

Cu toate că recunoaște că Dinamo are jucători de calitate și că va fi un meci dificil, antrenorul FCSB a subliniat determinarea echipei sale de a obține victoria. “Din punctul meu de vedere, din titlurile pe care le-am văzut în media, este un derby. Dinamo putea să ia mai multe puncte. Va fi un meci greu, dar trebuie să câștigăm acest meci,” a concluzionat Charalambous, lăsând deschisă întrebarea despre soarta acestui duel intens în Liga 1.

 

CITEȘTE ȘI:

Când s-ar putea schimba antrenorul la FCSB?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns