Image 1
Image 2

PROBLEME LA SĂTMĂREL

300 de votanți așteaptă câteva mașini de pietriș

300 de votanți așteaptă câteva mașini de pietriș
Zilele trecute ne-a contactat din nou reprezentantul romilor din Sătmărel, Gheorghe Raita. El semnalează din nou situația drumului greu circulabil, cu gropi în care “ar încăpea o vacă”, după cum susține el.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Pe de altă parte, el atrage atenția că în acest an electoral, 2024, sunt 300 de votanți care vor pune ștampila pe cel care îi va ajuta.

 

“În Sătmărel ne este tot mai greu cu drumul. Gropile s-au făcut tot mai mari, ar încăpea și o vacă într-o groapă. Zilele trecute nici ambulanța nu a mai vrut să intre pe ulițele noastre. Am avea nevoie de câteva mașini de pietriș. Împrăștiem noi balastru pe drumuri, că și așa nu avem ce face. Ne putem mobiliza.

 

În Sătmărel sunt aproximativ 300 de votanți care vor pune ștampila pe cei care ne ajută cât de cât. De la PSD, de la PNL, UDMR sau alt partid, nu are importanță. Așa că lansăm o chemare și pentru partide, în anul electoral 2024. Să vină să ne ajute, ajutăm și noi la vot!”, a transmis Gheorghe Raita.

 

O altă problemă des semnalată este cea a șanțurilor, care majoritatea sunt înfundate. Când plouă, străzile, curțile și chiar unele case, se inundă din cauza apei care nu are unde să se scurgă.

 

Citește și despre protestul care a avut loc acum un an la Primăria Satu Mare:

Protest al localnicilor din Sătmărel la Primăria Satu Mare

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Panică Digitală: Întreruperi în masă pe YouTube după colapsul platformelor Meta

Panică Digitală: Întreruperi în masă pe YouTube după colapsul platformelor Meta

Într-o zi marcată de haos digital, YouTube a anunțat o pană majoră imediat după ce o defecțiune globală a lovit platformele Meta, provocând o scădere a valorii acțiunilor și afectând milioane de utilizatori în întreaga lume. Google promite soluții rapide. Aceste evenimente neașteptate subliniază vulnerabilitatea infrastructurii noastre digitale și potențialul lor de a influența evenimente de mare amploare, cum ar fi alegerile. Află cum s-a desfășurat această zi dramatică pentru gigantii internetului și ce înseamnă acest lucru pentru viitorul digital.

Timp de așteptare de 60 de ore în vama Halmeu

COZI IMENSE

Timp de așteptare de 60 de ore în vama Halmeu

Sute de TIR-uri aşteaptă să treacă din România în Ucraina prin vama Halmeu, timpul de aşteptare fiind, marţi, de aproximativ 60 de ore, adică două zile şi jumătate, informează aplicaţia Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).