Image 1
Image 2

IFPLUSACCIDENT LA SATU MARE

Medicii nu au mai putut face nimic

Un accident mortal s-a produs luni, 24 iulie 2023, în Satu Mare. Medicii nu au mai putut face nimic.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

13 pompieri din cadrul Detaşamentului Satu Mare au intervenit luni, 24 iulie, în jurul orei 04:30 cu două autospeciale dintre care una dotată cu modul de descarcerare, cu echipajul SMURD şi terapie intensiv mobilă, la un accident rutier care a avut loc pe raza localităţii Satu Mare, la sensul giratoriu din zona centurii de ocolire, la ieşirea spre Zalău.

 

Pentru misiune a fost alocat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

 

La faţa locului, echipajele operative au constatat faptul că un autoturism în care se aflau două persoane, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat pe plafon.

 

Conducătorul autoturismului, un bărbat cu vârsta de aproximativ 40 ani, a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru extragere.
Acesta a fost predat echipajelor medicale de la faţa locului, care au constatat prezenţa semnelor incompatibile cu viaţa, declarându-i decesul.

 

Celălalt pasager, tot un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost stabilizat la faţa locului şi transportat în stare conştientă la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngrijiri de specialitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with