Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL, LIGA 1

4 jucători importanți de la FCSB nu prind lotul cu Oțelul

Înaintea confruntării cu Oțelul, de duminică, 3 decembrie 2023, FCSB se găsește într-o situație delicată, având de gestionat patru absențe semnificative în lotul său.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe lângă jucătorii care oricum nu ar fi fost disponibili, se adaugă și suspendările lui Valentin Crețu și Alex Băluță, cei doi absenți din cauza cartonașelor primite în meciurile anterioare.

 

Printre cei patru absenți notabili se numără și Vlad Chiricheș, aflat într-o perioadă de recuperare după o accidentare de lungă durată. De asemenea, Octavian Popescu, un alt element cheie al echipei, va fi probabil recuperat pentru meciul următor cu CFR Cluj, dar va lipsi în duelul cu Oțelul.

 

Valentin Crețu și Alex Băluță, doi jucători importanți pentru strategia echipei, nu vor putea fi utilizați în acest meci din motive disciplinare. Primul a primit un cartonaș roșu în confruntarea cu FC U Craiova, iar al doilea a acumulat prea multe cartonașe galbene.

 

Antrenorul Elias Charalambous se confruntă astfel cu o provocare majoră în a construi o echipă competitivă și coezivă pentru a aborda meciul cu Oțelul. Cu toate acestea, absențele lui Băluță și Tavi Popescu ar putea aduce o surpriză în formula de start, oferind o șansă nesperată lui Dorin Rotariu.

 

Fotbalistul, care se afla într-o situație delicată în ceea ce privește statutul său la echipă, pare să beneficieze de circumstanțele actuale. Chiar dacă Becali declarase recent că Rotariu nu mai reprezintă o prioritate pentru FCSB și nu mai are așteptări de la acesta, absențele din lot i-ar putea oferi o oportunitate neașteptată de a demonstra utilitatea sa pe teren.

 

Cu toate că se specula că Rotariu ar putea părăsi echipa, acest meci ar putea să-i ofere o șansă de a-și schimba destinul la FCSB. Astfel, partida cu Oțelul nu reprezintă doar un test sportiv pentru echipă, ci și o oportunitate pentru un jucător să-și dovedească valoarea într-un moment crucial.

 

Altfel, Gigi Becali se gândește la transferuri pentru sezonul de iarnă. Conform gsp.ro, acesta ar vrea un jucător de genul lui Nistor sau Cicâldău. Cei doi nu vor veni, dar se caută jucători de tipul lor.

 

Formația probabilă cu Oțelul:  Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Rotariu, Miculescu, Coman.

 

CITEȘTE ȘI: 
Ziua Națională a României, marcată la Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns