Image 1
Image 2

51 de persoane date în judecată pentru fraudare examen permise în Suceava

Procurorii din cadrul Serviciului teritorial Suceava au finalizat un al 6-lea dosar privind fapte de corupție legate de eliberarea permiselor de conducere de către Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Suceava.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În acest dosar au fost trimiși în judecată 51 de inculpați, între care un angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), intermediari și instructori ai școlilor de șoferi care, în schimbul unor sume de bani, ar fi permis fraudarea probei practice a examenului de obținere a permisului de conducător auto, în perioada octombrie 2019 – noiembrie 2020.

 

CITEȘTE ȘI: Legenda Franz Beckenbauer a murit la vârsta de 78 de ani

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Cu cât se vând tricourile lui Messi de la Cupa Mondială 2022?

Într-o licitație online organizată de prestigioasa casă de licitații Sotheby’s, un set de tricouri purtate de superstarul fotbalistic Lionel Messi în timpul campaniei de succes a Argentinei la Cupa Mondială din 2022 a fost adjudecat pentru impresionanta sumă de 7,8 milioane de dolari.

Sigla Informatia Zilei

16 octombrie 2023

Duminică, 15 octombrie 2023, polițiștii din România au intervenit la peste 3.500 de sesizări venite din partea cetățenilor, iar în urma activităților desfășurate au fost aplicate peste 9.300 de sancțiuni contravenționale.