Image 1
Image 2

Ponta: Romania va avea cel mai cinstit guvern

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, sambata, la evenimentul lansarii candidatilor USL Bistrita-Nasaud, ca a stabilit schema Guvernului in cursul diminetii, impreuna cu Crin Antonescu, pe drum spre Brasov, iar Guvernul pe care il va propune va fi “cel mai cinstit” pe care Romania l-a avut.

Victor Ponta s-a adresat persoanelor adunate in Sala Polivalenta din Bistrita, liberali, social-democrati si conservatori, spunand ca Guvernul Ungureanu a cazut fiindca parlamentarii celor trei partide au fost uniti si nu s-au lasat cumparati, relateaza Mediafax.

“Nu s-a lasat niciunul cumparat, nu a tradat niciunul, nu s-a gandit niciunul ca poate e mai bine pentru PSD sau pentru PNL si PC, pentru Ponta si Antonescu. Exista o singura explicatie pentru victoria noastra de ieri (vineri – n.r.) si pentru victoria dumneavoastra la locale si parlamentare: sa fiti uniti si sa le aratati oamenilor ca, pentru ei, treceti peste tot ce inseamna interes, orgoliu sau ambitia dumneavoastra”, a declarat Ponta.

Premierul desemnat a spus ca, pentru el, ca om al legii, cinstea vine chiar si inaintea competentei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with