Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mii de spectatori la scena pe care s-au sarbatorit Zilele Tineretii la Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Zilele Tineretii la Satu Mare
Zilele Tineretii la Satu Mare

Evenimentul a fost organizat de USL Satu Mare

Un final de saptamana cu o vreme superba a scos din case mii de satmareni care au ales sa isi petreaca dupa-mesele de sambata si duminica, 28 si 29 aprilie, alaturi de Uniunea Social Liberala care a pus in scena un program muzical deosebit de Zilele Tineretii Satu Mare, editia 2012.

Zilele Tineretii Satu Mare au fost sarbatorite pe scena amplasata in Piata 25 Octombrie din centrul orasului, numai sambata raspunzand pozitiv invitatiei de a lua parte la spectacolele oferite de Uniunea Social Liberala Satu Mare peste 2.500 de persoane. Duminica, publicul a fost si mai numeros.

 

Un colaj de muzica populara, usoara, umor si dans

 

Spectacolul cu prilejul Zilelor Tineretii Satu Mare i-a avut ca moderatori pe Maria Mois, Lavinia Goste si Victor Constantinovici.  Sambata, au intrat in scena in cadrul programului de muzica populara  Petrica Muresan Ionela Toma, Petre si Petrica Zele, Taraful Ceatara si binecunoscuta interpreta Lavinia Goste. Satmarenii s-au bucurat de momente pline de veselie, asigurate de Marius Chis, de muzica folk, pe scena din Piata 25 Octombrie evoluand trupa de folk de la Palatul Copiilor Satu Mare, artistii Octavian Bud si George Negrea.

Momentul de muzica usoara a fost asigurat de elevii Scolii de Arte Satu Mare, iar dansatorii Royal Dance Club au oferit descrierea perfecta a ceea e inseamna eleganta, suplete, naturalete si dans de societate. Trupa XXL a intrat in scena cu muzica pop – rock, iar DJ Raul Russu & MC Glow au incins atomosfera pana in noapte.

 

Prezentari de moda si mixaje cu DJ cunoscuti

 

Duminica, in cadrul Zilelor Tineretii de la Satu Mare, USL a invitat in scena alti mari interpreti de muzica populara si usoara. Au evoluat Lavinia Goste, Maria Tripon, Nicolae Muresan, Angela Munteanu. Elevii Scolii de Arte au intretinut atmosfera cu muzica usoara, iar doamnele si domnisoarele prezente s-au delectat la prezentarea de moda pusa in scena de Gaby’s Models. Mii de satmareni de toate varstele au venit in Piata 25 Octombrie pana spre seara, cand in scena a intrat formatia de pop – rock Desperado. La fel ca sambata, distractia a continuat pana tarziu in noapte si in a doua zi de spectacole, incepand cu ora 21 aflandu-se la pupitrul de mixaj DJ Fabio Da Lera & MC Alena.

 

Caravana USL pentru sanatate
Caravana USL pentru sanatate

 

700 de satmareni si-au masurat gratuit glicemia si tensiunea arteriala

 

Sambata si duminica a avut o activitate bogata si Caravana “USL are grija de sanatatea ta”. Peste 700 de persoane au ales sa isi masoare gratuit glicemia si tensiunea arteriala la corturile caravanei pentru sanatate care poposeste este prezenta mereu in diferite zone ale municipiului Satu Mare. Caravana “USL are grija de sanatatea ta” este, potrivit candidatului la Primaria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, o facilitare a accesului la servicii medicale si pana in momentul de fata a avut alaturi mii de satmareni.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns