Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – La Starea Civila s-au inregistrat in aprilie 137 acte de nastere si 139 de deces

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un bilant pe luna aprilie al activitatii de Stare Civila in cadrul Directiei de Evidenta a Persoanelor ne-a fost prezentat de Ionel Torja, director.

S-au inregistrat 137 acte de nastere, din care s-au transcris 26 certificate din strainatate, 44 acte de casatorie, din care 5 transcrise din strainatate, 139 acte de deces, din care 2 din strainatate.

Totodata s-au inregistrat: 12 sentinţe de divorţ definitive si irevocabile, 5 certificate de divorţ emise de primaria Satu Mare, 3 certificate de divorţ emise de birouri notariale publice, 4 cereri divorţ administrati, 4 minori decedaţi, 4 recunoasteri ale paternitaţii prin declaraţii date in faţa ofiţerului de stare civila, 1 incuviinţare a numelui de familie prin sentinţa judecatoreasca definitiva si irevocabila, 3 schimbari ale numelui de familie pe cale administrativa in baza Dispoziţiilor Presedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, 1 ortografiere si traducere in limba materna a numelui si prenumelui in baza art. 20 din H.G. nr. 41 / 2003, cu aprobarea primarului, 1 schimb de nume cu document doveditor din strainatate, cu avizul M.A.I.-D.E.P.A.B.D. Bucuresti, 5 cereri pentru 50 ani casatorie impliniţi in luna aprilie 2012.

S-au eliberat la cererea persoanelor fizice 41 Adeverinţe – Anexa nr. 9, in vederea dovedirii starii civile in faţa autoritaţilor din strainatate, s-a operat un numar de 596 menţiuni modificare stare civila in acte de stare civila.

S-a incasat din amenzile aplicate pentru deteriorarea si pierderea certificatelor de stare civila, din taxa de casatorie si alte taxe suma de 12004 lei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns