Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi sătmăreni au aceeaşi adresă în cartea de identitate deşi nu se cunosc

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Francisc Balog primeşte somaţii pentru plata ratelor lui Nicolae Sarca
Francisc Balog primeşte somaţii pentru plata ratelor lui Nicolae Sarca

Francisc Balog primeşte somaţii pentru plata ratelor lui Nicolae Sarca

Şi de această dată, în audienţele organizate de Instituţia Prefectului au predominat problemele de natură socială. Cei înscrişi au fost consiliaţi de Sorin Martin Vereş – director cancelarie Instituţia Prefectului, Cosmin Dorle – expert în Corpul de control al prefectului şi Cornel Morar.
Grigore Fagi din Cărăşeu a venit la Prefectură însoţit de cumnatul său, din aceeaşi localitate, Firtye Vasile. Ambii au declarat că au numeroase probleme cu un consătean pe nume Mircea Crişan.

Probleme la Cărăşeu

Firtye Vasile a declarat că în 22 noiembrie anul trecut i-au ars 500 de baloţi de ghizdei, oamenii legii descoperind vinovatul pentru incendiul provocat în persoana lui Mircea Crişan< “S-a găsit făptaşul, şi-a recunoscut fapta şi tot nimic. Poliţia nu a rezolvat cazul. Mai mult decât atât, spun că e bolnav psihic şi nu poate fi pedepsit. Individul a spart şi crucile tatălui meu, care şapte ani pentru ţară a fost prizonier la ruşi”.

Grigore Fagi a întărit cele spuse de cumnatul său, specific]nd că acelaşi consătean a furat scânduri din curtea sa şi a spart crucile din cimitir. Celor doi săteni care au fost păgubiţi li s-a spus că în urma expertizei s-a constatat că are discernământ limitat, motiv pentru care din toate dosarele a fost scos de sub urmărirea penală. Cei doi au fost sfătuiţi să îl acţioneze în judecată pe civil.

Au aceeaşi adresă în cartea de identitate şi nu se cunosc

Francisc Balog a reclamat la Prefectură faptul că la adresa la care locuieşte din 1976 figurează cu acelaşi domiciliu un cetăţean român pe nume Nicolae Sarca. Sătmăreanul Francisc Balogh a început să cerceteze cum a fost posibil aşa ceva în momentul în care a desfăcut o scrisoare venită pe numele lui Nicolae Sarca: “Eu am încercat să îl ajut, să îl găsesc. Blocul nostru de pe strada Ravensburg are şase scări. Am întrebat peste tot dacă vreodată a stat aici acest Nicolae Sarca şi am descoperit că într-adevăr a locuit la apartamentul 73. Eu stau la apartamentul 3.

Am făcut cereri la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei să se lămurească situaţia, mai ales că acest om a luat bani de la bănci şi îmi vin mie acasă somaţiile. Nu ştiu cine e la mijloc, cum s-a putut ajunge la o asemenea situaţie, dar bărbatul în cauză şi-a făcut ultima dată buletinul pe adresa mea în 2000, deci i-ar fi expirat în 2010″.

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns