Image 1
Image 2
Roşii umplute cu orez
Roşii umplute cu orez
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Roşii umplute cu orez
Roşii umplute cu orez

Alimentele şi cantităţile pentru 6 porţii:

1.2 kg roşii

300 gr. ceapă

câteva fire de pătrunjel verde

2 morcovi

25 gr. sare

200 gr. orez

100 ml ulei

câteva fire de mărar verde

100 ml bulion de roşii

un vârf cuţit de piper.

Mod de pregătire: se căleşte  150 gr. de ceapă în 50 gr de ulei.. Se adaugă orezul, puţină apă şi sare. Se umplu roşiile, se toarnă deasupra un sos format din restul de capă călită, sare, piper, miezul de roşii şi bulion. Se dă la cuptor pentru 15 minute. Se servesc cu vedeaţă tocată pe deasupra.

Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IDEE DE ÎNCEPUT DE OCTOMBRIE

Tocăniţă de berbecuţ cu cartofi

Carnea de berbecuţ se spală bine, se scurge de apă, se taie în bucăţi, câte două la porţie, se sărează şi se prăjeşte într-o cratiţă cu untură fierbinte (sau preferabil, în natură, la ceaun).După ce carnea se rumeneşte, se scoate într-un vas. În untura rămasă se căleşte ceapa curăţată şi tăiată felii, care apoi se stinge cu bulion, boia, supă sau apă caldă.