Image 1
Image 2
Chifteluţe de cartofi
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Chifteluţe de cartofi
Chifteluţe de cartofi

Alimentele şi cantităţile pentru 5 porţii: 750 gr. cartofi, 1 ou, 75 gr. făină, 150 ml. ulei, 15 gr. sare, 125 ml smântână, 125 gr. caşcaval.

Mod de pregătire: se curăţă cartofii cruzi de coajă şi se dau prin răzătoare. Se amestecă împreună cu făcina, oul şi sarea, iar compoziţia sub formă de chiftele se reumeneşte în uleiul încins. Se servesc cu smântână şi caşcaval ras pe deasupra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Gustări sănătoase pentru iarnă

În sezonul cald găsim o gamă largă de produse care să ne ofere energia necesară pentru toată ziua. Însă iarna este indicat să schimbăm meniul. Nutriţioniştii recomandă 5 gustări care să îţi confere o stare de spirit bună.

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Somon afumat cu maioneză și cartofi copți

Această rețetă combină savoarea somonului afumat, cremozitatea maionezei și confortul cartofilor copți, oferind o masă bogată în Omega-3, proteine și fibre, perfectă pentru o experiență culinară nutritivă și delicioasă.