Image 1
Image 2
Chifteluţe de cartofi
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Chifteluţe de cartofi
Chifteluţe de cartofi

Alimentele şi cantităţile pentru 5 porţii: 750 gr. cartofi, 1 ou, 75 gr. făină, 150 ml. ulei, 15 gr. sare, 125 ml smântână, 125 gr. caşcaval.

Mod de pregătire: se curăţă cartofii cruzi de coajă şi se dau prin răzătoare. Se amestecă împreună cu făcina, oul şi sarea, iar compoziţia sub formă de chiftele se reumeneşte în uleiul încins. Se servesc cu smântână şi caşcaval ras pe deasupra.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Ciorba de miel aromată cu tarhon

Ciorba de miel aromată cu tarhon

Această rețetă, cu origini în Ungaria și Ardeal, este o alegere populară pentru masa de Paște, grație combinației armonioase între gustul delicat al cărnii de miel și aroma distinctivă a tarhonului.

INFOCONS AVERTIZEAZĂ

Gustările vegetale pot avea până la 50 de aditivi

A început postul Sfintei Maria sau cel al Adormirii Maicii Domnului, în care creștinii se pregătesc trupește și sufletește pentru sărbătoarea de la 15 august. Aplicația InfoCons vine în ajutorul românilor, pentru a-i avertiza în privința aditivilor din gustările vegetale preferate de numeroși consumatori în această perioadă.