Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi fraţi din Hrip au furat carne pentru a avea hrană de sărbători

Trist, dar adevărat. Doi copii au furat carne pentru a avea hrană de sărbători. Un localnic de 51 de ani, din Hrip, a reclamat marţi seara la Postul de Poliţie din Păuleşti, că i-a fost furată din bucătărie, dintr-o cadă, carne de porc - o şuncă şi mai multe bucăţi de slănină.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

copil_01_34a48eb738Trist, dar adevărat. Doi copii au furat carne pentru a avea hrană de sărbători.  Un localnic de 51 de ani, din Hrip, a reclamat marţi seara la Postul de Poliţie din Păuleşti, că i-a fost furată din bucătărie, dintr-o cadă, carne de porc – o şuncă şi mai multe bucăţi de slănină.

Bărbatul a lipsit de la domiciliu aproape 2 ore, timp în care, doi copii din sat, care locuiau în apropiere, au reuşit să intre în casă şi au furat carnea. Băieţelul de 11 ani şi sora lui de 9 ani au mers apoi prin spatele caselor, prin grădini, pentru a nu fi observaţi şi au ascuns carnea în jachetele de trening, bucuroşi că vor avea hrană pentru toţi membrii familiei.

Având în vedere vârsta copiilor, aceştia nu pot fi traşi la răspundere penală pentru fapta comisă, nerealizând care sunt consecinţele acţiunii lor.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. ACUM CITVA ANI INCA IN RESPECTIVA LOCALITATE,SI NU NUMAI, ERA DE AJUNS SA PUI MATURA IN FATA USII SI ATITA ERA DE AJUNS SA NU MAI INTRE NIMENI IN CASA.DAR VREMURILE SE SCHIMBA, SI SE SCHIMBA SI POPULATIA , MAI ALES LA TARA.SI PENTRU ASTA NU E DE VINA AUSTERITATEA.PESTE TOT IN ROMANIA AU FOST VREMURI MULT MAI AUSTERE DAR NU SA FURAT ATITA NICIODATA……..DAR CUI NU I PLACE E LIBER SA PLECE…

  2. Nu cred ca acesti copii au patruns prin efractie. Daca proprietarul a lasat usa deschisa cat timp a fost plecat, vina ii apartine !. Aici conduce saracia si mizeria in care traim iar pt. asta, principalii responsabili sunt guvernantii nostri.

Lasă un răspuns